Blue

Idag har jag på min en ny sjuktfin blå tröja från VILA, den är helt perfekt. Snygg, bra passform, lagom längd. Ni hittar den här!

Inspiration - warmth

byxor & blazer topshop linne monki skor jeffrey campbell & converse armband net-a-porter.com
 
Hade inte tackat nej till att se ut så här i vår/sommar. Sjukt snyggt att matcha outfiten med de ljusblå jeffrey campbell klackarna men hade nog ändå kört enkla svarta converse till!

New York shopping / skor

1. Random affär  2 & 3. AirWalk  4. Aldo.  5. Steve Madden
 
Köpte alltså fem par skor i New York, behöver jag ens säga hur mycket jag älskar Steve Madden skorna? De kommer inte lämna mina fötter i sommar kan jag ju meddela. Finaste skorna i hela universum.

Bra låtar

Två grymma låtar som spelas för fullt just nu!

Hemklickat

bilder: members.com
 
Klickade precis hem detta ifrån members.com. Ett snyggt guldigt linne och en genomskinlig döskallering (är helt besatt av döskallar). Betalade knappt 100 kr för båda sakerna, helt perfekt!

Hair Hair Hair

Bilder: tumblr

Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår, lutar mot att göra blonda slingor. Fast gillar ju mitt röda också. Sen vill jag spara ut håret som på sista bilden men sen när jag ser första bilden är det så jäkla snyggt med kort med! Åhh, blir ju galen...

Song of style

Fina Aimee står för inspirationen för tillfället, tror att hälften av alla bilder i min inspirationsmapp kommer ifrån henne. Ni hittar henne här.

Espadrillos

Sjukt snygga espadrillos från h&m, och de kostar bara 99 kr. Har dock köpstopp nu efter New York så blir tyvärr inget köp för mig :( Här har ni länken till skorna.

Pictures

bilder weheartit

Musik

Ett par låtar som spelas på repeat för tillfället, älskar Susannas version av Blue Jeans också! (länk)

Water marble

Fixade mina naglar innan och testade water marble (länk) igen, och så här blev resultatet :)

RSS 2.0