smink inspiration


inspiration

// bilder: cath in the city, angelica blick, ulrikke lund, carolines mode, ashley madekwe

today's details

// klocka michael kors, döskallearmband gina tricot, guldarmband house of harlow 1960

nail polish


// OPI rainbow connection och H&M wawawoom

jag fullkomligt älskar nagellack, har alldeles för många egentligen. nu ska jag fixa naglarna med dessa lacken, har testat OPI rainbow connection med vitt underlack innan men tyckte inte det blev så jättebra så hoppas att detta från h&m blir bättre.

I miss you!

idag saknar jag min bästa vän lina som bara den! hon är ute på äventyr och har vart borta i snart två månader men det känns som en evighet. vet inte exakt när hon har planerat att komma hem men hoppas att det inte tar allt för lång tid 

nelly studs

// bilder nelly.com facebook
grymma skor som jag hittade på nellys facebook sida. längtar som bara den tills de ska börja säljas. älskar loafersen och de ska bli mina! kommer bli grymma till våren/sommaren.

jeffrey campbell

// nya jeffrey campbell tardy  ♥

on my wrist


// från vänster kyssjohanna, house of harlow 1960, sophie by sophie

mina nyaste armband som inte har lämnat handleden sedan jag fick hem dem. på det första står det faith love hope runt armbandet. house of harlow armbandet har jag suktat efter länge, dock ville jag ha stenarna i en annan färg men det armbandet var slut och det skulle tyvärr inte komma in fler :( peace armbandet bara älskar jag, behöver ingen större förklaring än så. alla tre armbanden är köpta på kyssjohanna.

feather

hittade denna superfina vasen nere i vår lilla affär häromdagen. den hade kostat 250 kr men så var den lite trasig på sidan så jag behövde bara betala 60 kr! behöver nog inte säga att jag är mer än nöjd med den.

Natalie

// bilder natalie
har hittat mig en ny favorit blogg, natalie. fullkomligt älskar hennes stil!

iphone cases

// bilder här
sex grymma iphone skal som allihopa gärna skulle få flytta hem till mig. finns hur många som helst på denna hemsidan.

before i die

// bilder weheartit

20120102

// tröja - kappahl halsband - cubus

floral purse

// klickade precis hem denna underbart söta väskan på zaras hemsida för 99 kr på rea. kunde inte riktigt hålla mig, den kommer bli super i sommar till en vit klänning.

RSS 2.0