Dagens fynd

Mitt fina fynd jag gjorde på vinden (second hand) idag. De hade två stycken men köpte bara en, kände att det räckte. 70 kronor behövde jag bara betala, hur jäkla bra som helst. Resårerna var kassa men det fixas lätt, och har ett tyg i Kramfors som jag tror kan bli fint till den så ska kolla vad det kostar att buda upp den. 
 
 
 
 
 

Dinner

 

Frukost

Ett glas juice och turkisk yoghurt med hallon och jordgubbar 

-

Idag är jag ledig eftersom jag jobbar på lördag, vilket är bra för på lördag får jag 100 procent i ob. Jag gick upp för en stund sedan och lyssna nu på musik, saknar att göra det så himla mycket även om jag kan lyssna i hörlurar här hos mormor så är det inte samma sak. Så nu när hon är hos läkaren passar jag på ;) Har inga större planer idag, håller på att tvätta nu och sedan ska jag och en kompis antagligen gå bort till second handen och kolla lite. Är superfint väder idag så blir säkert en powerwalk sedan också. (precis när jag postade detta inlägg kom världens största moln och himlen öppnade sig. Kan ju säga att det regnar helt sinnessjukt mycket nu, haha. )
 
 

Necklaces

Hur fina är inte dessa halsband? Det första är ifrån Bjørg och inuti ringarna står det the greatest thing you will ever learn is just to love and be loved in return och det andra ifrån Jane Kønig, jag är väldigt sugen på att köpa det ifrån Jane Kønig och att ha mammas och marcus bokstäver på det. Halsbandet finns här och det ifrån Bjørg finns hos kyssjohanna.

Movies

Två bra filmer på två dagar. Igår kollade jag på world war z och tyckte den var riktigt bra, även om det finns väldigt många filmer/serier med zombies nu så var denna annorlunda på något vis. Nu har jag precis kollat på Olympus has fallen och jäklar vad bra den var! Tror nog att action är min favorit genre, finns så himla många bra actionfilmer. Och dessa två var som sagt sjuktbra, det gjorde ju inte saken värre att det var en väldans massa snygga karlar med heller ;) 

Ryggsäck

bild: modekungen
För någon vecka sedan beställde jag denna ryggsäcken ifrån modekungen och idag fick jag hem den. Jag har rätt nyligen börjat gilla ryggsäckar och inse hur praktiska de är, speciellt när man går till skolan. Denna var jättestor så den passar nog bra om man ska bort över en helg med, jag tyckte att denna mörkbruna var finast men den fanns även i svart och ljusbrun. 

A bowl of soup

Slängde ihop lite soppa idag efter jobbet. Var inte så avancerat utan hade bara i morötter, ärtor och kyckling och så lite buljong och kryddor. Jag älskar soppa och skulle kunna göra bara sky och dricka så gott tycker jag att det är, haha. Idag blir det ingen powerwalk då jag är lite seg i benen så ska nog lägga mig och kolla på film. 

Lax

Shit, var helt slut när jag kom hem ifrån min powerwalk innan, jag gick rätt snabbt idag men det är väldigt kvavt här med så tror att det bidrog till att det var så jobbigt. Nu har jag precis ätit middag, lax med ris och citronsås och lite grönsaker. Jag äter inte speciellt mycket kolhydrater och absolut inte ris för det är inte en favorit men ibland är det jäkligt gott och idag var en sån dag :) 

Frukost

Sitter och äter frukost och lyssna på lejonkungen, himla härligt. Som vanligt så blev det turkisk yoghurt med min egengjorda müsli till frukost, och idag slängde jag på lite blåbär med. Det är lite halvdåligt väder här idag men ska ända gå ut på en powerwalk sen, annars har jag inte speceilla planer för dagen, det är så skönt att bara få vara ledig.  

Turquoise crush

Snyggaste lacket ifrån Isadora, nr. 110 turquoise crush. 

You can never have too many pairs of shoes

Haft den mysigaste dagen på länge med fina Karin idag, vi har shoppat, fikat och pratat skit. Shoppade en del bland annat dessa skor på scoretts rea för 350 kronor, det var inte så mycket att fundera på utan köpte dem med en gång. Gillar att de inte är superhöga så jag kan ha dem till vardags, då de är jättesköna. 
 
 

Nytt

 
Två nya plagg i garderoben, båda fyndade på rean. Tröjan är ifrån h&m och jackan ifrån kappahl och de kostade 150 kronor styck. Jackan är i satin och fanns även i vitt, men tyckte att denna blå/lila var finare :)
 
 
 

Strawberries

 

Sunny sunday

Idag jobbade jag bara till två så efter jobbet åkte träningsskorna på igen och det blev som vanligt en runda runt gerdsken. Ville dock inte sitta innan när jag kom hem igen och eftersom mormor inte har någon balkong tog jag med mig en filt, min bok och lite frukt och cyklade bort till en park, satt där någon timme sen kom det ett fult moln och fick några vattendroppar på mig så jag cyklade hem igen. Nu är jag nyduschad och ska börja kolla på en ny serie som heter orange is the new black, så hoppas den är bra. 

Jeans

bild: victoria törnegren

Fredag

Idag blev det ännu en promenad i det fina vädret denna gången med Karin :) När jag kom hem för en stund sedan gjorde jag en favorit till mellanmål. Äpple/skinkröra och avokado, sjukt gott. Man skivar bara äpple och skinka och blandar sedan man creme fraiche, hur enkelt och gott som helst. Iband använder jag creme fraiche med smak också, helst paprika/chili men det är nästan godast emed vanlig. 

Nike

bilder: ellos
 
 
 
 

Inspiration

bilder: instagram, colorelle, google
 
 

5 km

Efter jobbet drog jag på mig träningskläderna och skorna och gav mig ut på en powerwalk, idag blev det en runda på 5 km runt nolhaga. Jag älskar att vara ute och gå här för naturen är så himla fin, kommer sakna det när jag ska upp till kramfors igen. Idag började jag min 10 dagars vecka så kommer inte vara ledig förrens nästa lördag. Skulle tro att jag kommer vara rätt död när jag kommer hem på eftermiddagarna, men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla på någon film. 

Gerdsken

Det blev helt strålande fint väder när jag skulle gå ut men det blåste lite vilket var skönt. Gick runt Gerdsken som jag brukar göra och det var så jäkla skönt idag, rundan blev nästan 7 km. Råkade dock trampa lite snett och trillade och skrapade benet lite men annars var allt perfekt. Mina nya skor är helt underbara, har aldrig haft ett par bättre träningsskor så är grymt nöjd med dem. Men nu ska jag värma lite soppa till lunch och sen kanske gå hem till min bror. 

Frukost

Godmorgon, har precis ätit frukost och dricker nu lite te och lyssnar på musik. Idag är det inte så fint väder men ska ge mig ut på en pw sen iallafall, vilket passar rätt bra då jag bara tycker det är jobbigt när det är för varmt. Annars har jag inte så mycket inplanerat idag så får se vad som händer :) 

Free Run +2 Mesh

Nya träningsskor! Hur snygga är de inte? Tyckte det var på tiden med ett par nya träningsskor för allt blir så himla mycket roligare då så det fick bli ett par Nike denna gången. Har kollat på den flera gånger men innte vetat om jag ville ha de rosa eller dessa men älskar ju rosa så det blev dessa och jag är supernöjd! De är lite svåra att få på sig då det inte finns någon tunga på skon utan allt sitter ihop men när man väl får på dem så sitter de som en smäck. Jag köpte mina från laredoute men de finns nästan överallt och varierar några hundralappar här och där. Mina kostade 1019 kronor. 

Gyllene Tider

 
I fredags var jag och Karin på gyllene tider på ullevi och det var helt magiskt. Jag var och såg dem 2004 i Halmstad med mamma och de var lika bra då som nu. Det var min första gång på ullevi med så det var extra kul och vädret var helt underbart. Konserten var super och jag hade sjukt kul, allt avslutades med att Marie Fredriksson kom in på scenen och sjöng med i när alla vännerna gått hem och jag hade gåshud hela tiden, jäklar vilken röst hon har! När konserten var över blev det världens fyrverkerihav på himmlen och det ihop med Marie var det bästa avslutet på en fantastisk konsert. 

Condeco

Kolla in condecos inredning, jag dör så snyggt. Igår efter att jag och Lina hade vart på bio gick vi in i nordstan och hittade att condeco hade öppnat ett fik där vi satte oss. Att det såg ut så här var ju dock inte helt fel, jag älskar soffornas tyg och vill ha det på något själv. Skulle tro att det är mattor för det var väldigt tjocka tyger och inte jättesköna att sitta på då de stacks men så sjukt snygga. Det gjorde ju inte saker värre att de hade exakt sånna emmafåtöljer som jag vill ha med. 
 

Smart lösning

bild: whatrobinworetoday
 
Älskar den här ideén med att ställa vanliga byråer under sängen för att sparat plats. Absolut något jag själv kommer göra om jag ska bo trångt igen. Bilden och ideén kommer ifrån Robin vars blogg jag precis hittat. 

Snövit

Hur grym är inte min datorn nu? Har kollat på denna dekalen jättelänge men har inte blivit av att jag köpt den men så hittade jag den hos etsy för bara 94 kronor. Köpte den förra veckan och det stod att det skulle ta 2-3 veckor att få den då den skulle skickas ifrån Hongkong men idag låg den i brevlådan så det var super :)

Ulrikke Lund

bild: Ulrikke Lund
 
Älskar denna outfiten, speciellt blusen! Hade den vart min skulle jag aldrig tagit av mig den. 
 
 

Lördag

Fy farao vilket underbart väder vi har haft idag, hoppas detta håller i sig nu! Imorse åt jag turkisk yoghurt med min egengjorda müsli och banan sedan gav jag mig ut på en powerwalk runt sjön, vilket var helt fantastiskt skönt. Till middag blev det kyckling med fetaostsallad och sockerärtor stekta i soja, hej matkoma. 
 

Fredag

Äntligen fredag och jag slutade jobbet klockan två idag vilket var underbart, speciellt när det har vart fint väder idag för en gångs skull. Somnade en stund i soffan när jag kom hem efter jobbet, har börjat klockan 7 hela veckan så var rätt trött. Men efter en liten tupplur så bestämde jag mig för att ta en promenad vilket var väldigt skönt. Dagens och gårdagens middag blev korvstroganoff med äpple (ett väldigt gott tips som Lina har lärt mig) och till det en fetaost sallad och sockerärtor :) 
 

RSS 2.0