Inspiration - Jessica Stroup


Jeansshortsen med stort J

// bilder hilda sandström

Underbara jeansshorts ifrån Gina Tricots kommande kollektion. Allihopa får mer än gärna flytta in i min gardrob men kommer definitivt att spana in de på den första bilden, de turkosa på andra och de med nitarna på fjärde bilden lite extra när de kommer ut.

Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

Candles

Jag älskar ljus, ska försöka hitta en liknande bricka som på mittenbilden som jag kan ställa mina ljus på.

Fancy ♥

// bilder weheartit

Lördagskvällen

En sån här trevlig lördagskväll har jag, kollar på melodifestivalen, dricker cola light och dippar grönsaker. Älskar att ha egentid, speceillt när man jobbar med en massa människor hela dagarna. Och igår var det begravning för farmor på dagen sen var jag med Alex och hade myskväll och imorse åkte jag tillbaka till Alingsås för vi skulle gå igenom farmors saker och sen åkte jag hem igen. Så ligger i soffan och bara njuter just nu, efter mello blir det nog någon bra film med!

Outfit - Black

// Dagens helsvarta outfit

Gold Details

// klocka ur&penn armband house of harlow 1960/kyssjohanna

Crochet Bag

// bild: h&m magazine

Hittade denna underbara väskan i h&m magazine och jag fullkomligt älskar den! En helt perfekt sommarväska och det kostar bara 149 kr. Eftersom jag har köpstopp fram tills New York resan får jag kolla in den där istället :)

My Blomquist

// bilder: my
Får alltid så sjukt mycket inspiration av My!

Saturday Outfit

// byxor indiska boots raglady (gammal bild)

Nu blir det snart tacos och melodifestivalen, trevlig lördag!

Colorful Bracelets

// bilder: kyssjohanna

Är riktigt sugen på dessa två armbanden från kyssjohanna. Men har satt ett köpförbud fram tills jag åker till New York, så det är bara att vänta. Kan säkert hitta något liknande där också för en lite billigare peng ;)

NEW YORK

// bild: google

Den 15:e till 23:e mars åker jag till New York! Jag och Lina bokade resan igår och det kommer bli så jäkla underbart, sitter och kollar efter billiga hotel/vandrarhem nu men det går så där. Får fortsätta kolla runt lite, men shit vad jag längtar. Om en månad är jag i New York!!!

Bone & Tassel Pouch

// bild: kyssjohanna
Dör lite när jag ser den här väskan från kyssjohanna, den skulle vara helt perfekt att ha till våren/sommaren! Har redan den här väskan från Spell men vill verkligen ha den här snyggingen med! Ni hittar den som sagt här.

Inspiration - Shenae Grimes


Ghost Rider Bag

// bild: kyssjohanna blogg

Efter att ha sett ghost rider väskan på angelicas blogg var jag bara tvungen att beställa en själv. Och i slutet av förra veckan kom den och jag fullkomligt älskar den! Helt perfekt storlek och hur skön som helst att bära på. Kommer garanterat att användas flitigt när det blir lite varmare ute :) Ni hittar väskan här!

Outfit - White

// ny tunika från Lindex

Detaljer


I mina gyllene skor

Helgrymma nya skor härifrån, kommer bli så jäkla snygga till brunbrända ben till sommaren!

Inspiration - Sophia Bush


RSS 2.0