Icktjärn

Imorse ställdes klockan på nio, gjorde mannagrynsgröt till frukost och sedan vid tio blev det en långpromenad med Moa och Olov runt Icktjärn. Och eftersom dom är bäst så hade dom med sig bullar och saft med :) Vet inte riktigt hur långt vi gick men runt en mil skulle jag tro. Trodde att detta kanske skulle kunna bli en bra powerwalkväg men runt sjön var det nästan bara spångar och till skön var det en grusväg för bilar så får leta vidare efter en riktgit bra slinga.

Tonfiskpasta

Slängde precis ihop lite middag, idag blev det tonfiskpasta med vitlök och ruccola. Enkelt att laga och supergott!

Home sweet home

Är hemma i Kramfors igen, så himla skönt. Har vart och storhandlat och fixat här hemma och nu äter jag lite lunch innan jag ska fortsätta packa upp mina väskor och senare ska jag nog över till Moa och Olov och kolla på film.  

Senaste dagarna

 

Black & white

Nya naglar igen. Väldigt fin utanförsmålning med men så kan det gå. Blev lite trött på all färg på de andra så körde på svart och vitt denna gången. 

Converse

Världens finaste nya converse! 799 riksdaler hos ellos. 

My dream shoes

bild 1. thisisjulie
 
bild 2. fashionsquad
 
Acne Hybria Lea och Sam Edelman Zoe. Mina två drömskor i hela världen, har vart i en himlans massa år och kommer vara tills jag får tag på dem. Dyra som satan men fina så det finns inte, så är väl bara att börja spara. 

Strips

 
Strips
 
klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån. 

Nordhemsgatan 60

foton: stadshem
 

Skulls

Nya härliga skor ifrån ellos, de var på rea så slog till när jag ända köpte några andra saker därifrån. 

Klick klick

 
Klickade precis hem denna väskan ifrån Fanny Lyckmans kollektion för Estradeur. Har velat ha en genomskinlig väska länge nu men inte hittat någon bra och så var denna på rea hos Nelly nu så det var perfekt. 115 kronor kostar den om någon är intresserad och finns här.  

Frukost

Godmorgon. Har precis ätit frukost vilket var tråkigt, jag är absolut ingen frukostmänniska och hoppar mer än gärna över frukosten och äter lunch istället. Tycker inte det finns något gott att äta till frukost, speciellt inte när jag inte äter särskilt mycket kolhydrater. Imorse fick det dock bli en liten frukost för jag var hungrig, turkisk yoghurt med egengjord müsli och en kopp te. Inte så spännande men mättande. 

Fina glas

3 fina dricksglas. Det första kommer ifrån ikea, det andra ifrån lagerhaus/åhléns och det tredje ifrån orrefors. 
 

Nya boots

Nya fina boots ifrån h&m! Vågade inte vänta tills lönen kom att beställa dem utan slog till häromdagen och tog faktura, och de är superfina och sköna. Har köpt två par till nya skor men visar de en annan dag :)

Leopard & Skulls

 

Hair

Är så trött på mitt hår! Vill bara klippa av det, vet dock att jag kommer ångra mig även om jag trivs väldigt bra i page. Men något måste göras för nu är det inte bra, det tovar sig hela tiden och är bara allmänt tråkigt. 

Hello inspiration

bild: kenza
 

Frukost

Godmorgon! Helt underbart att få sova ut idag, vaknade för en timme sedan ungefär och har precis ätit frukost. Idag testade jag något nytt som var väldigt gott, turkisk yoghurt, frysta hallon, linfrön och 70% choklad. Vädret idag är helt underbart så ska gå ut på en powerwalk runt sjön tänkte jag, och sedan har jag lite småsaker som ska fixas. 
 

Den perfekta nyckelringen

Ny nyckelring ifrån h&m. För det första är den ju hur söt som helst och sen hur smart är den inte? Jag har inte smink på ögonen speciellt mycket i skolan och när jag väl har det brukar det försvinna eller kladdas ut för jag glömmer att jag har smink och gnuggar mig i ögonen så den här är perfekt, visst man kan ha med sig en vanlig mascara i väskan men det är inte lika kul, sen finns det finns även en för läpparna och de kostar bara 50 kronor. 

Aztec naglar

Nyfixade naglar, måste säga att de är jävligt balla. Har använt mig av dessa penslarna ifrån h&m som var riktigt bra, dock var mallarna som man fick med sämst. De var jättesmå och hade mer passat till ett barn och då har jag ända ganska små händer, så jag freestylade lite vilket blev super ;) Jag älskar att fixa med mina ngalar och har alltid nagellack så ska nog införskaffa mig lite fler färger av dessa för det här var sjukt kul. 
 
 

Lovely days

Hemma igen efter några fantastiska dagar hos mamma, som var väldigt välbehövliga. Imorgon och på söndag blir det lite jobb, ska även försöka komma ut på någon powerwalk för det var ett tag sedan. 

Boots

bild:h&m
Hur snygga är inte dessa boots ifrån h&m? Är helt förälskad i dem, och får nog bli ett köp när lönen kommer. Priset ligger på 599 vilket är lite dyrt men de är i äkta läder så då kostar det ju lite mer såklart.
 
 

Tattoos

Idag har jag vart och fyllt i mina tatueringar på fingrarna, och fyfan vad ont det gjorde! Tror jag vet hur det skulle kännas att såga av mig fingrarna, men nu är det i alla fall gjort och hoppas att det inte behövs göras igen på ett bra tag. Om några timmar ska jag åka till mamma, stannar där ett par dagar och bara umgås och har det bra vilket behövs :)
 

Inspire my mind

bilder: angelica blick, molly rustas och den sista minns jag inte. 
 
 

Same love

jag älskar den här låten. 

Nya skal

Nya fina skal till telefonen. Har letat som en galning efter ett fint skal till min telefon men finns absolut inga alls här i Sverige men så hittade jag dessa på ebay, eller hittade egentligen en massa fina men de fick räcka med dessa. Betalade bara 130 kronor för båda två och frakt så kommer nog köpa mer saker därifrån. Jag köpte skalen ifrån den här säljaren (som är en affär) och de har en massa fina skal till de flesta mobilerna.   

RSS 2.0