Pineapple

Nytt linne ifrån Gina Tricot, 39 kronor på rean. 

Nytt tyg

Hittade detta fina tyget idag, det är bara en spillbit men den var ändå 200x140 så kan få ut ett par sitsar av den. Det var halva priset i butiken jag hittade den i så betalade bara 30 kronor :)
 

Fullkornspasta

Himla god middag jag gjorde förra veckan, fullkornspasta, korv, tomater, paprika, fetaost och haricots verts. Tycker ofta att den maten som man bara slänger ihop som detta är den som är godast. Men nu ska jag gå och laga dagens middag, chili con carne. 

Inspiration

bilder: stadshem fastighetsmäkleri

Nya fynd

Lite nya loppis fynd jag gjorde för någon veckan sedan, älskar saftglasen som jag hittade inne i en ny vintage affär i Alingsås och betalade 20 kronor styck för. De andra sakerna hittades på våran stora second hand vinden och jag betalade 45 kronor för teakbrickan med skålarna, 5 kronor för assietten och 3 kronor för skedarna. Längtar så till jag ska flytta tillbaka till Göteborg och får börja använda alla mina fina fynd. 

ny väska

hittade denna väskan på loppis i lördags, är fullkommligt förälskad i den och den kostade bara 10 kronor!

green

häromdagen gjorde jag egen ärtsoppa på gröna ärtor, den blev super god och var hur lätt som helst att göra och imorse blev det knäckemackor med avokado och sesamfrön och ett glas juice, himla gott det med. 
 
 

food

stört god middag jag fixade idag, kyckling, avokado, fetaost, crème fraîche och lite sesamfrön på det. nu är det dags att börja äta lite nyttigare och detta var starten. 
 

mollösund


RSS 2.0