KLICK

från: kyssjohanna

QUOTE


Pink!!!

Den 26:e maj kommer Pink till Stockholm och jag ska ännu en gång få se henne, vilket är helt sjukt. Hon är så ofattbart grym så det finns inte, henne konsert är lätt den bästa jag vart på! På fredag släpps biljetterna och jag och Moa kommer dö om vi inte får några. 

Jeffrey Campbell

 
Tre grymma par skor ifrån jeffrey campbell, hade inte precis tackar nej till dem. 
 

Flytt

Håller på att flytta till en annan lägenhet så är lite kaos för tillfället.


Skuleberget


Autumn/Burgundy


Canada Snow

bild: scorett
 
Klickade precis hem dessa canada snow skorna, kände att jag behöver ett par ordentliga vinterskor när jag bor här uppe i Norrland.
 

Tacos/Film

Väntar på att Moa och Olov ska hämta upp mig så ska vi åka och handla, ikväll blir det tacos och film. Vilket blir himla trevligt, skönt att man har börjat lära känna lite mer människor och kan hitta på saker istället för att bara sitta inne. Imorgon ska jag iväg på knytkalas hos en av tvåorna på skolan så om någon har något gott/billigt/lätt att göra recept så dela gärna mer er :) 

Boots

bild: ginatricots instagram 
 
Måste ha dessa, ska hålla koll som bara den. 

Black


Home Inspiration


Stones

 

Här länge velat ha stenar som det står saker på men tycker inte att de jag har hittat har varit särskilt billiga så igår när vi var iväg på en liten utflykt plockade jag med mig några stenar som jag idag fixade till. Vad tycks? 

RSS 2.0