Juli - December

Juli - Köpte mina älskade träningsskor som är de bästa jag haft. Åt en himla massa bär, och började tycka om jordgubbar. Gick på Gyllene Tider på ullevi med fina Karin. Blev många härliga powerwalks i fina Alingsås. 
 
Augusti - Gosade med mina fina. Var hemma hos mamma i underbara Mollösund. Åkte med Lina på en sjukt rolig liten roadtrip i skåne. Moa kom till Göteborg och vi åt tapas och sov på hotel :)
September - Skolan började igen och det blev en massa goda frukostar. Var ute och gick i skogen och hittade så sjukt mycket blåbär. Praktik dags igen och jag åkte hem till Alingsås. Ute hos mamma blir det alltid den godaste maten. 
 
Oktober - Jag gosade så mycket jag kunde med Elliot. Hösten kom och var underbart fin. Gick promenader med fina vänner. Umgicks med Alexandra i älskade göteborg. 
November - Tillbaka i kramfors och jag köpte en av mina drömfåtöljer för 125 kronor. Det blev halloweenfest med skolan som var så himla kul, dansade som en galning. Köpte en supersöt stol för 40 kronor. Älskade Elliot fyllde 5 år <3
 
December - Efter fullproppade skolveckor fick vi lite egentid och jag sydde en ryggsäck. Hade en jättefin och rolig julafton med Moa. Lina och jag köpte one direction biljetter! Fint citat som ska med in i 2014. 

Januari - Juni

Januari - Började året med att åka till underbara London!. Åt trevligt frukostar/bruncher hos vänner. Mamma och Inge åkte utomlands så jag passade Elliot här uppe i en vecka. Vi gick på många promenader och himlen var fantastisk.
 
Februari - Åkte ner och lämnade Elliot och stannade en helg hos mamma. Min fårskinnspall fick ben svarvade och blev himla söt. Vi hade en massa snö vilket var underbart. Åt en massa goda frukostar. 
Mars - Klädde denna läderstolen samt målade om benen + armstöd. Packade mina väskor och åkte hem till Alingsås för 1 månads praktik. Köpte ny telefon, Sony Xperia Z. Åt den godaste påskmaten hos mormor.
 
April - Mormors pannkakor är ett måste när man är hemma. Åkte även hem till mamma på Mollösund och hade det underbart. Skaffade två nya tatueringar på fingrarna. Åkte hem till Lina i jönköping och åt tacos och firade hennes födelsedag.  
Maj - Hemma i Kramfors igen och det blev shortsväder. Gjorde klart min fina fåtölj. Gick på fantastiska Pink i Globen med Moa. Hängde med bästis och drack cider på uteserveringar. 
 
Juni - Jag fyllde år och fick pannkakor, paket och jordgubbar. Moa och Olov kom upp och vi gick på liseberg på min födelsedag. Mamma och Inge skaffade lilla Alva. Jag spenderade många underbara dagar ute på Mollösund och myste med Elliot så mycket jag kunde. 
 
Några bilder från varje månad från mitt fantastiska år, juli - december kommer imorgon :) 

Sunday

Tv, te och mörk choklad kommer min kväll bestå av, vilket låter himla bra. Trevlig söndag! 

Lindqvist pall

Så här fin blev min Lindqvist pall med den nya sitsen jag fick av moa i julklapp. Det är olov som har gjort sitsen och pallen är ett fynd ifrån det nerlagda mentalsjukhuset. 

Say Something

 Underbar låt.

Tyg funderingar

Har vart i skolan en stund idag och gjort lite småsaker men även börjat kolla på vad jag ska ha för tyg till min examensfåtölj. Den lutar mest åt det prickiga som jag tycker är superfint och eftersom fåtöljen är så himla stor så tror jag det blir lite roligare med ett tyg som har lite mönster i sig. Sen så är färgen i träet lite rödbrunt så det matchar fint med de gröna tyget, men har inte riktigt bestämt mig ännu. 

Pinterest

Har börjat använda pinterest igen och undrar varför jag någonsin slutade med det. Underbar app att samla alla fina bilder man hittar på. Klicka på bilden för att komma till min sida. 

Glitter

 

Random

 

Gifts

Julklapparna :) Mamma och Inge hade skickat upp  två paket till mig så av dem fick jag raggsockor (behövdes verkligen) och moroccanoil till håret :) Av Moa fick jag så himla fina presenter, först fick jag en sits till en pall som jag hittat på mentalsjukhuset, visar bilder sen när jag skruvat fast den. Fick även den fina Hugo affischen från Lisa Bengtsson och en lunchlåda med one direction och även deras film :) 
 

Julafton

sista bilden snodde jag av moa
 
God Jul! Detta året har vart min första jul utan familjen, vilket har varit väldigt konstigt. Jag bestämde mig för att inte åka hem då vi ska ha praktik i mitten av januari så det blir lite dyrt att åka hem både då och nu i jul och dessutom skulle Moa och vara kvar här uppe. Men vi har haft en superbra jul, dock utan snö vilket har varit tråkigt. 
 
Vi började dagen vid 10 med en god julfrukost med gröt och skinka och sedan tog vi en lite promenad och började sedan förbereda middagen. När klockan slog tre satt vi i soffan och kollade på Kalle Anke och år lite choklad och sedan blev det middag. Moa gjorde de godaste revbensspjällen och allt var himla gott, saknade bara janssons frestelse men det får mormor fixa när jag kommer hem :) Sen har vi spelat en massa wii och skrattat som dårar. Öppnade julklappar gjorde vi också och jag blev hur nöjd som helst med mina, ska försöka ta några bra bilder imorgon :)

Kaos

Har lite för mycket saker på min plats i skolan nu, men imorgon försvinner rottingfåtöljen så blir lite mer plats,fast knappt. Den stora öronlappsfåtöljen ska bli mitt examensarbete och längtar så tills att börja med den :) Skulle egentligen kunna ta hem den lilla rulllådan och byrån men har ingen plats för den hemma heller så de får nog stanna i skolan ett tag till. 

Rottingfåtölj

Idag blev jag helt färdig med denna rottingfåtöljen som jag köpte i Alingsås i somras. Innan hade den resårer i sig men nu har den bara den gamla överstoppningen och lite nytt tagel och vadd. Jag klädde den i ett tyg som jag hittade i skolan och har nu även sytt en dumplymå till den. Jag tycker inte den ser klok ut med plymån i men den är mycket skönare med den. Har kanske lagt ner 1000 kronor på hela fåtöljen (då med vad jag köpte den för + frakten från göteborg) och har sålt den för 2500 kronor till en på skolan så det känns bra :) 

Midnight Memories

 
Mina tre favoritlåtar från One Directions nya album Midnight Memories, tycker dock att hela albumet är himla bra och absolut de bästa de gjort därför är jag så sjukt glad att jag ska gå och se dem i sommar :) Det kommer att bli så jäkla bra!

Projekt i skolan

Två projekt jag har gjort i skolan :) Behövde en mindre ryggsäck då den jag har är så himla stor så bestämde mig för att sy en egen och är riktigt nöjd med den. Sedan hittade jag en liten rullpall nere i källaren i skolan som skulle skänkas bort så jag tog den och gjorde den fin. Perfekt att ha i en hall i framtiden som man kan ha vantar och mössor i på vintern och sitta och ta på sig skorna på. 

RSS 2.0